Zaradi povečanega števila naročil, bodo paketi prišli malenkost kasneje. Hvala za razumevanje!

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Paketi

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Pistacijeva krema

  • (1)
  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 6
pistacijeva krema

Pistacijeva krema je izvrsten dodatek, ki prinaša bogat in oreškast okus v številne sladice. Njena kremasta tekstura in značilen zeleni odtenek naredijo vsako torto ali slaščico še bolj privlačno in slastno.


V tem receptu bomo uporabili BAM pistacijino pasto, kulinarični dragulj, narejen iz 100% vrhunskih pistacij. Vsaka pistacija je skrbno olupljena, prepražena za bogato aromo in zmeljena v gladko pasto, ki diši po praženih pistacijah.


Pistacijeva krema se odlično poda kot polnilo za pistacijevo torto, pa tudi za posebne kombinacije, kot sta pistacijeva torta z malinami in dodatnimi pistacijami. Ta čudovita kombinacija ponuja harmonijo sladkosti in kislosti, ki obogati vsak grižljaj.


S svojo enostavno uporabo, zahvaljujoč praktični tubi, BAM pistacijina pasta omogoča enostavno doziranje in ohranja svežino, kar je idealno za vse naše pekovske mojstrovine.


S pistacijevo kremo lahko popestrimo tudi druge sladke dobrotame, kot so kolački, piškoti ali tortice, in tako dodamo edinstven pečat vsaki sladici.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Pistacijeva krema

  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 6

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

V večji skledi previdno stepemo mehko maslo z električnim mešalnikom na srednji hitrosti. Postopek traja približno 3 do 5 minut, dokler ne dosežemo svetle in puhaste teksture, ki jo bomo potrebovali za osnovo naše kreme.

2. Korak

Počasi začnemo dodajati sladkor v prahu. Na začetku mešamo na nizki hitrosti, da se sladkor ne razsuje po kuhinji. Ko je sladkor popolnoma vmešan in se zmes lepo poveže, povečamo hitrost mešalnika in mešamo še 2-3 minute, da dobimo zračno in homogeno zmes.

3. Korak

Dodamo 2-3 žlice mleka, pistacijino pasto in ščepec soli. V tem koraku mešamo, dokler se vse sestavine ne povežejo v gladko in kremasto zmes, ki bo našo torto obogatila s slastnim okusom. Za dodaten hrustljav element v pistacijevo kremo vmešamo še nasekljane pražene pistacije.

4. Korak

Na koncu preverimo konsistenco kreme. Če se nam zdi, da je pretrda, dodamo še malo mleka, da jo zmehčamo. Če pa je krema pretekoča, jo zgostimo s še malo sladkorja v prahu, da dosežemo želeno teksturo.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,59 €
Skupaj:
5,31 €

O avtorju

Maja K.
Ustvarjalka vsebin
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno