BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA15 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Pistacijin pajek

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 40 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 4
pistacijev pajek

Ta preprost recept bo navdušil otroke in odrasle, saj združuje hrustljavo testo in kremast, slasten nadev. 





BAM Hrustljavi pistacijin beljakovinski namaz s sladilom je obogaten z več kot 40% pistacij in dodatnimi beljakovinami. Ponuja nepozaben pistacijin okus in hrustljavo teksturo. Recept za pajka iz listnatega testa s pistacijevim namazom je odlična poslastica za vse halloween zabave, kot sladko, toda še vedno zdravo presenečenje za najmlajše. Si upaš ugrizniti?





Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

@bamchocolate.com ?? A scary delicious spider for Halloween! ?? Make a fun and delicious Halloween scarecrow - a puff pastry spider filled with BAM pistachio spread and spooky eyes! ? This simple recipe will delight children and adults alike as it combines crispy pastry and a creamy, delicious filling. A real treat for any Halloween party or as a sweet surprise for the little ones. INGREDIENTS: • 1 Light puff pastry • BAM protein pistachio spread with pistachio pieces • 1 egg, beaten, for coating • Sugar eyes for decoration PROCESS: • Preheat the oven to 180 °C. Line a baking tray with baking paper. • Roll out the puff pastry and divide it into two equal parts. • Spread one part of the pastry evenly with BAM Protein Pistachio Spread. Make sure that the spread is spread all the way to the edges. • Cover with the other half of the dough to make a sandwich. Then cut the dough into strips about 1-2 cm wide, leaving an uncut part in the middle to represent the body of the spider. • Gently twist each strip to create the twisted 'legs' of the spider. • Brush the whole dough with beaten egg, which will give the dough a nice golden shine and help to prevent it from drying out during baking. • Bake in the preheated oven for 15-20 minutes, or until the dough is golden brown and crispy. • Cool the baked spider on a wire rack, then add the candy eyes for a fun look. Dare to try it? ? #bamchocolate #spiderdesserts #halloweendesserts #halloweendessert #dessertforhalloween #desserttiktok #pistachio #pistachiospread #halloweenideas #halloweenpastry #halloween2024 ♬ Halloween ・ cute horror song - PeriTune

Navodila za uporabo:

1
Pečico segrej na 180 °C. Pekač obloži s peki papirjem.
2
Listnato testo razvaljaj in ga razdeli na dva enaka dela.
3
En del testa enakomerno premaži z BAM Hrustljavim pistacijinim beljakovinskim namazom s sladilom. Poskrbi, da bo namaz razporejen vse do robov.
4
Prekrij ga z drugo polovico testa, da ustvariš sendvič.
5
Nato testo nareži na trakove širine približno 1-2 cm, pri čemer na sredini pusti neprerezan del, ki bo predstavljal telo pajka.
6
Vsak trakec nežno zvij, da ustvariš zavite pajkove noge.
7
Celotno testo premaži z razžvrkljanim jajcem, kar bo testu dalo lep zlat sijaj in pomagalo, da se med peko ne izsuši.
8
Peci v ogreti pečici 15-20 minut, ali dokler testo ne postane zlato rjavo in hrustljavo.
9
Pečenega pajka ohladi na rešetki, nato pa za zabaven videz dodaj sladkorne oči.

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,29 €
Skupaj:
12,90 €11,61 €
-10%
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno