Zaradi povečanega števila naročil, bodo paketi prišli malenkost kasneje. Hvala za razumevanje!

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Paketi

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Paris Brest z BAM vaniljevo kremo in malinami

  • (1)
  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9
paris brest z bam vaniljevo kremo in malinami


@bamchocolate.com

Paris Brest with BAM vanilla cream and raspberries ? ✨ If you like custards, princesses and éclairs, then this dessert is for you! Presenting Paris Brest with BAM vanilla cream and BAM sugar-free raspberry jam. Paris-Brest is a classic French dessert first created in 1910 to celebrate the bicycle race between Paris and Brest. This round dessert, the shape of which symbolises a bicycle wheel, is made of crispy boiled or baked dough filled with a rich vanilla cream. With its light and airy texture and intense nutty flavour, Paris-Brest has become a popular choice among French pastry lovers. The unique combination of textures and flavours makes this dessert unmistakable and an eternal favourite that still reigns supreme in patisseries around the world. #bamchocolate #parisbrest #vanillacream #raspberryjam

♬ original sound - BAM (Become A Master)

Če so ti všeč kremšnite, princeske in éclairji, potem bo ta sladica ravno zate!


Predstavljamo Paris Brest z BAM vaniljevo kremo in BAM malinovim džemom brez sladkorja.


Paris-Brest je klasična francoska sladica, ki je bila prvič ustvarjena leta 1910 kot počastitev kolesarske dirke med Parizom in mestom Brest. Ta okrogla sladica, katere oblika simbolizira kolesarsko kolo, je narejena iz hrustljavega kuhanega oz. paljenega testa, polnjenega z bogato vaniljevo kremo.
S svojo lahko in zračno teksturo ter intenzivnim oreščkovim okusom je Paris-Brest postal priljubljena izbira med ljubitelji francoskega peciva. Edinstvena kombinacija tekstur in okusov naredi to sladico nezamenljivo in večno priljubljeno, ki še vedno kraljuje v slaščičarnah po vsem svetu.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Paris Brest z BAM vaniljevo kremo in malinami

  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Pripravi paljeno testo. V srednje veliki kozici zavri vodo skupaj z maslom, soljo in sladkorjem (če ga uporabljate). Pusti, da maslo popolnoma razpusti. Ko zavre, odstavi z ognja in takoj vmešaj moko. Mešaj energično, da se sestavine dobro povežejo. Kozico vrni na zmerno vročino in mešajte testo, dokler se ne začne ločevati od sten posode in tvori gladko maso. To običajno traja okoli 3 do 4 minute. Testo prenesi v drugo posodo, da se nekoliko ohladi, približno 5 minut. To prepreči, da bi jajca zakrknila, ko jih dodaš. Jajca eno po eno dodaj v testo, vsakič temeljito vmešaj prejšnje jajce, preden dodaš naslednje. Končno testo mora biti gladko in sijoče, dovolj čvrsto, da ohrani obliko, a dovolj mehko, da se počasi spusti z žlice.
2. Korak Paljeno testo na peki papir nabrizgaj v krogcih in pogladi vrhove z malo vode. Peci jih 30 minut na 180 stopinj.
3. Korak Medtem pripravi kremo - Mešanico za Vanilijevo kremo (350g) postopoma dodajaj v 1l mleka in z metlico dobro premešaj. Zmes pusti počivati 3 minute, nato ponovno premešaj dokler ne dobiš želene konsistence vanilijeve kreme. Po potrebi (glede na željeno teksturo) lahko dodate tudi več ali manj mleka. Zmes prestavi v vrečko za brizganje v primerne in postavi v hladilnik za vsaj 2 uri ali v zamrzovalnik za vsaj 40 minut.
4. Korak Ko se krogci testa ohladijo, jih prereži in spodnje polovičke bogato prelij z BAM Malinovo marmelado brez dodanega sladkorja. Nanje z dresirno vrečko nabrizgaj pripravljeno kremo in jih prekrij z zgornjo polovico.
5. Korak Posuj jih še s sladkorjem v prahu in postrezi.

O avtorju

Ana F.
Ustvarjalka vsebin
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno