Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Mangomisu

  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11
mangomisu je kombinacija kremnega in puhastega tiramisuja kateremu smo dodali se okus manga

Mangomisu ali mango-tiramisu je kombinacija klasične italijanske sladice, vendar je v mangomisu namesto čokolade dodano tropsko sadje, kot so rezine manga. Mangomisu je lahko tudi lahka sladica s pridihom klasičnega tiramisuja. Poleg tega bo tale mangomisu tudi "otrokom prijazna sladica"!

Mi bomo za pripravo uporabili BAM preliv mango, ki vas bo navdušil z izrazitim in osvežujočim okusom sočnega in sladkega manga. Sadni pripravek je narejen iz več kot 70% deleža manga in se tako odlično izkaže kot polnilo za razne sladice ali pa bo s svojim izrazitim okusom ali pa kot preliv popestri okus sladoleda, torte ali hitro pripravljenih rezin. Z njim lahko pripravite tudi kokteljle, ki so nepogrešljiva pijača vrtnih zabav ali pa z njim popestrite okus moussa in drugih krem kot je mangomisu.

Še par trikov in nasvetov, kako poskrbeti, kako tiramisu zares uspe.

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Mangomisu

  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11

Sestavine:

  • 220 g sladkorja
  • 3 jajca
  • 750 g mascarpone sira
  • 350 g "baby" piškotov
  • 225 g neslanega masla
  • 3 lističe želatine
  • 3 mange
  • BAM bela čokolada

Navodila za uporabo:

1. Korak

V mešalniku na srednji hitrosti stepajte jajca, da postanejo bleda in penasta. Stepite mascarpone. Piškote zdrobite v kuhinjskem robotu, dokler ne nastanejo drobtine. V ponvi na zmernem ognju stopite maslo, dokler ne postane orehovo rjavo in dišeče. Dodajte k piškotom in premešajte.

2. Korak

Polovico mešanice potisnite na dno servirnih kozarčkov. Piškotno dno pokrijte s polovico mascarpone mešanice. Želatino za 5 minut namočite v skledo s hladno vodo, da se zmehča. V ponev dodajte mangov pire in ga na zmernem ognju zavrite. Želatini iztisnite odvečno vodo in jo dodajte k mangovemu pireju.

3. Korak

Odstranite z ognja in mešajte, dokler se želatina ne stopi in poveže. Odstavite in ohladite na sobno temperaturo, nato pa prelijte z mešanico mascarponeja. Hladite 30 minut ali dokler se ne strdi. Preostalo piškotno mešanico biskvita na dodajte na plasti manga.

4. Korak

Mangomisu pokapljajte z BAM prelivom mango in prelijte s stopljeno BAM belo čokolado.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,04 €
Skupaj:
9,36 €

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno