Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Naša čokoladna zgodba
Naša čokoladna zgodba
Naša čokoladna zgodba
Naša čokoladna zgodba

Naša čokoladna zgodba

Naša čokoladna zgodba

2013

Prvi klik spletne trgovine Mojačokolada.si se je zgodil v letu 2013. Od prvega klika naprej združujemo širok nabor čokoladnih izdelkov. Danes naša mala čokoladnica vsebuje že več kot tisoč različnih čokoladnih izdelkov! Lahko se ponašamo z nazivom najslajše spletne trgovine na planetu. S sloganom "Mojačokolada.si - najljubši kraj za čokoholike" pa želimo ljubiteljem pravih čokolad omogočiti prvovrstno kvaliteto skrbno izbranih izdelkov, razgibano izbiro, preprost nakup in ugodno kupčijo.

2019

Po prvem kliku, ki se je zgodil leta 2013 pa je prišla nova prelomnica za čokoladno ekipo. V letu 2019 so luč slaščičarskega sveta postopoma zagledali BAM izdelki za peko. Med prvimi so spletne police zasedle čokoladne kapljice, ki se od ostalih čokolad za peko razlikujejo ravno v obliki kapljic, ki omogočajo enakomerno in enostavnejše topljenje. Čokoladne kapljice so ustvarile mnogo odličnih sladic, zato se leto 2019 v našo čokoladno zgodbo zapiše kot popoln preobrat. Čokoladna darila zamenjajo izdelki za peko, logotip Mojačokolada.si se postopoma spremeni v BAM Become A Master. Kategorija izdelkov za peko pozdravlja nove člane, ki ti z veseljem pomagajo pri pripravi naslednjih sladic. Poleg nakupa na naši spletni strani pa lahko BAM izdelke najdeš tudi na več kot 50 prodajnih mestih.

2022

Kategorija izdelkov za peko zdaj šteje že več kot sto izdelkov. Da bi še bolj spodbudili svet slaščičarstva in ga približali tudi domačim slaščičarjem ali slaščičarkam, smo pripravili BAM slaščičarsko akademijo. Že poznani BAM izdelki za peko te bodo v spretnih rokah slaščičarjev popeljali v najbolj čokoladne okuse. Skozi spletno akademijo spoznaš različne tehnike, ki jih pri pripravi sladic uporabljajo skrbno izbrani slaščičarji. BAM slaščičarska akademija s poudarkom na praktičnih primerih tako skrbi, da bo tvoje že obstoječe znanje še širše prav tako pa s tabo deli najbolj praktične primere, ki bodo poenostavili pripravo sladic. Ko pa je že vse tako modernega izgleda, naj bo še naša nova spletna stran! Nam je uspelo? :)

Reddot

Kdo smo?

Lahko bi rekli, da smo majhna, mlada, pozitivna in sproščena ekipa. Smo ampak nismo. Vsako leto rastemo kot podjetje, kot spletna trgovina, kot ekipa, kot družina. Ponašamo se z najslajšimi izdelki na planetu, ter ukvarjamo se z branžo za katero verjamemo, da so nam mnogi zavistni. Še vedno trdimo, da je najboljše delo, delo s čokolado. In to poslanstvo širimo v nedogled!

Andraž G.

Vodja projekta
Preberi več

Andraž G.

Vodja projekta

Optimizacija procesov, test novih BAM izdelkov, planiranje najboljših teambuildingov niso ravno v enaki branži, a skupaj gredo z roko v roki. Njegov moto: Raziščimo problem in nato poiščimo rešitev.

 1. Kako skrbiš za svoje zaposlene? Moj modus operandi sloni predvsem na zaupanju, spoštovanju in motivaciji posameznika. In če naštejem še nekaj "bonbončkov": kvartalna presenečenja (zadnje: gajbica sadja&zelenjave), konkurenčne plače z maksimalnimi regresi, open office (večina ekipe dela remote first, z možnostjo dela v pisarni) brez "štemplanja", dvakrat letno 3-dnevni teambuildingi, tedenski "weekly-ji" z vsakim posameznikom (za prav vsakega si čisto vsak teden brez izjeme vzamem vsaj 15 min) & občasna kosila.
 2. Česa te je najbolj strah? V tem trenutku predvsem kako bo situacija v svetu vplivala na nas in na naše okolje. Ampak iskreno verjamem, da imamo zdaj resnično fantastično ekipo, ki bo zmogla čez vse prepreke in ovire. :)
 3. Kje te najdemo, ko nisi v službi? V kuhinji ali na sprehodu. Čez vikende pa v zraku (sem navdušen jadralni padalec) ali kje na kakšnem hribu.

Barbara K.

Urednica spletnih strani in procesov
Preberi več

Barbara K.

Urednica spletnih strani in procesov

Je kot reševalno vozilo, le da se sprehaja po spletu in malo med člani ekipe. S svojim znanjem in izkušnjami, s katerimi piše že deseto leto čokoladne zgodbe, skrbi za pravilno delovanje spletne strani, ustvarjanje najboljše uporabniške izkušnje in optimiziranje procesov.

 1. Katero sladico najraje pripraviš? Pravzaprav redko pripravljam iste sladice, ker rada eksperimentiram z novimi recepti. Se pa največkrat v moji kuhinji ponavlja priprava mousse in kremnih sladic :)
 2. Kaj bi počela, če ne bi bila del BAM ekipe? Dobro vprašanje :) Ker si po toliko letih obkroženosti s čokolado (10 and still counting) niti ne predstavljam kaj drugega he he. Šalo na stran - mislim, da bi se vseeno podala v podoben digitalni projekt, saj mi je takšno delo pisano na kožo.
 3. Delo od doma ali delo v pisarni? Definitivno izberem delo od doma, ker lahko v svoji domači pisarni še bolj produktivno izkoristim čas. Kadar pa "pogrešam" ostalo ekipo, pa so ti le klik ali klic stran :)


Saša N.

Marketing
Preberi več

Saša N.

Marketing

Tehnična mojstrica Facebook, Instagram, Google, TikTok in ostalih oglaševalskih platform. Po duši oblikovalka, kar pokaže tudi s pripravo grafik, ki stojijo ob BAM izdelkih.

 1. Kaj bi počela, če bi imela toliko denarja, da ti ne bi bilo treba hoditi v službo? Potovala, spoznavala različne kulture po svetu, investirala in delala v kakšni dobrodelni organizaciji k se ukvarja s sustainability, koralnimi grebeni, reševanjem morskega življenja. Poleg tega bi pa delala še kak content creation al pa oblikovala embalažo za kako sustainable firmo - za dušo. Nekaj v navezi z dizajnom in sustainability bi vseen počela če ne bi rabila denarja. Aja pa dala bi denar tistim, k bi ga rablili. Družini, prijateljem.
 2. Kam bi najraje odpotovala? Peru, Indonezija.
 3. Česa se najbolj bojiš? Da ne bi več videla al pa da bi obtičala v življenju samo na enem mestu.

Patricija Ž.

Key account manager
Preberi več

Patricija Ž.

Key account manager

Poznaš tisti občutek, ko se na hitro odločiš za pripravo sladice, a je za spletni nakup že prepozno? Patricija je tvoja rešitev. Skrbi, da lahko naše BAM izdelke na peko najdeš tudi na policah fizičnih trgovin in te tako reši iz zagate. :)

 1. Fun fact o tebi. Jih delim več. :) Ne morem si umivat zob s toplo vodo. Ne prenesem pogleda na prežvečen žvečilni gumi. Ne maram kuhati. Obožujem mačke. Če sem lačna sem tečna.
 2. Kje te najdemo, ko nisi v službi? V gorah, na zraku, v gibanju. Doma obkrožena z družino in 2 mačkoma. S knjigo v roki ali na kavču z dobro kriminalno serijo. Ali na sprehodih s podcasti v ušesih.
 3. Kako bi domačim razložila, kaj delaš v službi? Skrbim, da so BAM izdelki na voljo na policah vseh trgovin.


Ana B.

Nabava
Preberi več

Ana B.

Nabava

Tvoje želja po BAM izdelku, njen ukaz. Ana skrbi, da so BAM izdelki za peko na zalogi in poskrbi, da na spletne police dodajamo tudi nove okuse.

 1. Največji izziv na katerega si naletela? Uh, to je pa kar težko vprašanje. Velikokrat se srečam z izzivi, a najtežje premagam tiste, ki so vezani na dejavnike, na katere nimam vpliva. Najbolj me skrbijo dvigi cen kar prinese slabša pogajanja. 
 2. Kje te najdemo, ko ne delaš? Ta je lahka. V fitnesu. 
 3. Najboljši trenutek v delovnem dnevu? Ko si BAM ekipa zaželi novih okusov, poskrbim za to, da jih dobimo.

Nastja G.

Podpora strankam
Preberi več

Nastja G.

Podpora strankam

Ko se zatakne, je tu Nastja. Skrbi, da tvoja naročila na tvoj naslov prispejo pravočasno in ti pomaga, če se ti v kateremkoli koraku zatakne. Tu in tam pa ti ob naročilo doda tudi trik, nasvet ali recept, kako ustvarjati z BAM izdelki.

 1. Največji izziv na katerega si naletela? Nasploh? Potem izberem ‘odselit se od družine 250km stran’. V službi pa vsakodnevno, ko moram kak popust ali uslugo zavrnit - iskreno, malo zajokam v sebi. 
 2. Kam najraje potuješ? Verjetno sem ena izmed redkih, ki ima raje izlete, kot potovanja. Definitivno je ena izmed mojih najljubših destinacij Italija. Všeč mi je njihova umetnost in kulinarika in z veseljem se vračam. V prihodnosti si želim obiskati Nordijske države. 
 3. Česa nikoli ne bi preiskusila? Kakršnihkoli ekstremnih specialitet, ala kobilice, ipd., že morski sadeži so preveč zame..


Metka J.

Vodja skladišča
Preberi več

Metka J.

Vodja skladišča

Metka skrbi, da so tvoji naročeni BAM izdelki skrbno zaščiteni in na tvoj naslov dostavljeni ravno takrat, ko iz omare "vlečeš mikser".

 1. Kje te najdemo po službi? Po službi me najdeš na vrtu, za štedilnikom (rada kuham) ali na kavi ob dobri družbi. Ampak prvi dve prevladujeta.
 2. Najboljši občutek pri delu? Najboljši občutek? Fair in iskren odnos med ekipo ter odprtost Andraža za takojšnje reševanje nastalih problemov. 
 3. Kateri je najlepši kotiček Slovenije? Najljubši kotiček… definitivno slovenska Obala. Od vedno sem svoj zen našla v morju, butanju valov ter dobri istrski hrani lokalnih ponudnikov. Pa tudi Goriška Brda skrivajo ogromno zakladov.

Tajda F.

Pomočnica v skladišču
Preberi več

Tajda F.

Pomočnica v skladišču

Tajda je desna roka Metke in skupaj tako skrbita, da so tvoji naročeni BAM izdelki skrbno zaščiteni in na tvoj naslov dostavljeni ravno takrat, ko iz omare "vlečeš mikser".

 1. Največji izziv na katerega si naletela? Moj največji izziv v življenju je bilo poiskati novo zaposlitev praktično čez noč. A mi je uspelo! :)
 2. Kam najraje potuješ? Najraje potujem oz. zaidem kamorkoli je voda, zelo uživam in se sprostim na morju, jezerih ali ob slapovih.
 3. Česa nikoli ne bi preiskusila? Sem zelo avanturisticna in adrenalinska, zato se zelo rada lotim novih izzivov, najraje pa jih doživim v družbi z mojimi prijatelji.

Blaž B.

Ustvarjalec video in foto vsebin
Preberi več

Blaž B.

Ustvarjalec video in foto vsebin

Ker se zaveda, kako pomembna je pravilna priprava sladice, poleg fotografij recepta poskrbi tudi za video prikaz, kjer ti nazorno pokaže vsak korak.

 1. Česa nikoli ne bi preiskusil? Nikoli nebi preizkusil vlakca smrti, blue tornado ipd. ekstremnih adrenalinskih zadev.
 2. Kaj bi počel, če bi imel toliko denarja, da ti ne bi bilo treba hoditi v službo? Če bi imel toliko denarja, da mi nebi bilo treba hodit v službo, bi prepotoval cel svet in vlogal za svoj YouTube kanal.
 3. Kje te najdemo, ko ne delaš? Ko ne delam, me po navadi najdete v družbi mojih prijateljev ob dobri hrani in pijači. Si pa definitivno vzamem kak večer ali dopoldne, da nekaj časa preživim sam s sabo.

Boštjan P.

Marketing
Preberi več

Boštjan P.

Marketing

Tehnični mojster Facebook, Instagram, Google, TikTok in ostalih oglaševalskih platform. Boštjan je desna roka Saše, skupaj ti skozi oglase sporočata kateri od BAM izdelekov bo pravi zate.

 1. Kam bi najraje odpotoval? Nekam, kjer se veliko dogaja in lahko doživiš veliko različnih stvari. Mogoče Tajska ali pa Dubaj.
 2. Kaj te najbolj jezi? Ko se v programih pojavijo nepričakovane in popolnoma nesmiselne napake.
 3. Najboljši trenutek v delovnem dnevu? Ko video oglasu dodam glasbo in se zvok in slika perfektno skladata.

Maryana S.

Vodja prodaje
Preberi več

Maryana S.

Vodja prodaje

Kot že ime pove, je Maryana tista, ki skrbi za uspešne in pravilno obarvane številke. S svojimi idejami skrbi, kako ti najbolje predstaviti BAM izdelke in ti približati njihovo uporabo.

 1. Kaj bi počela če ne bi bila del BAM ekipe? Če ne bi bila del BAM ekipe, bi bila vzrediteljica kratkodlakih britank aka "crazy cat lady".
 2. Kam bi najraje odpotovala? Moja sanjska destinacija je Kuba. Ležanje na plaži, mojito v roki in zvoki kubanske glasbe = dream vacation.
 3. Najboljši trenutek v delovnem dnevu? Ko zaprem računalnik. :) Just a joke. Najboljši trenutek v dnevu je "aha moment". Ko nekaj časa obračaš problem v različne smeri, nato pa se kar naenkrat vse poklopi.

Nika Š.

Vodja marketinga
Preberi več

Nika Š.

Vodja marketinga

Nika je tista, ki BAM marketing ekipo povezuje v celoto. Poskrbi, da procesi tečejo gladko, da pravočasno o vseh novostih v BAM svetu izveš tudi ti.

 1. Česa te je najbolj strah?  Obstanka na istem mestu.
 2. Kam bi najraje odpotoval? Na toplo, k morju in soncu! :P Mehika, Sejšeli, Zanzibar, Tajska, Dubai,.. The list never ends.
 3. Kaj bi počel, če bi imel toliko denarja, da ti ne bi bilo treba hoditi v službo? Z družino prepotovala svet! Odkrivala nove kulture, uživala v hrani, pijači & vseh možnih danih trenutkih. Poskrbela za vso družino & bližnje prijatelje. Hkrati pa s svetovanjem in sodelovanjem, tudi vlaganjem pomagala podjetjem, ki imajo res kvalitetno idejo (izdelek/storitev), da izboljšajo poslovanje.

Gašper R.

Programer
Preberi več

Gašper R.

Programer

Mojster za našo spletno trgovino in razvijalec vseh tehničnih novosti. Gašper poskrbi, da je tvoje spletno nakupovanje nemoteno in priskoči na pomoč, če imaš težave z delovanjem BAM spletne strani.

 1. Kam bi najraje odpotoval? Road trip po Ameriki, drugače pa Bali, Havaji,.
 2. Najboljši trenutek v delovnem dnevu? Ko se vse zadeve poklopijo brez komplikacij.
 3. Kaj bi počel, če bi imel toliko denarja, da ti ne bi bilo treba hoditi v službo? Upočasnil bi svoj ritem, prepotoval svet, poskrbel za bližnje, si zgradil bajtico na morju in se spoznal z enim random hobijem :)
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno