Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

La Chocolate – pestra ponudba izdelkov za posebne priložnosti

  • Čas branja Čas branja: 3 minute
la chocolate – pestra ponudba izdelkov za posebne priloznosti

Čokolada je darilo, s katerim težko zgrešite, še posebej, če gre za čokoladne dobrote znamke La Chocolate, ki vznemirijo tako brbončice kot oči.

Čokoladne dobrote, združene pod okriljem znamke La Chocolate, so še posebej primerne kot darilo ob najrazličnejših priložnostih, seveda pa se lahko z njimi sladkate tudi kar tako, brez posebnega razloga – morda pa bo prav okus vrhunske čokolade spremenil sicer povsem običajen dan v nekaj posebnega …

Čokoladni prazniki so najboljši prazniki!

Darilne linije, ki jih pripravlja čokoladnica La Chocolate, so prilagojene različnim praznikom, tako v smislu okusa in oblike čokoladnih izdelkov kot embalaž, v katere so njihove dobrote pakirane. Tako lahko na primer ob valentinovem svojega ljubljenega oziroma svojo ljubljeno presenetite z bombonjero v obliki srca, sestavljeno iz izbranih pralinejev iz različnih vrst čokolade, polnjenih z domiselno izbranimi polnili, ki popestrijo osnovni okus kakovostne čokolade. Posebnost te bombonjere je, da embalaža ni izdelana iz kartona, ampak iz rdečega pliša, zato je kasneje uporabna tudi kot škatla za shranjevanje, ki bo obdarovanca spominjala na osebo, ki ji je podarila to izvirno in okusno darilo … Določeni izdelki znamke La Chocolate pa so bili ustvarjeni tudi z mislijo na nekatere druge praznike, s čimer imamo v mislih njihove božične pralineje, velikonočne čokoladne zajčke in še marsikaj. Seveda pa so lahko prav vse dobrote znamke La Chocolate potencialno darilo, ki bo obdarovancu na obraz zagotovo pričaralo širok nasmeh.

Oreščki, obliti s čokolado, za prefinjene užitke

Izjemno posrečeno darilo, s katerim lahko seveda nagradite oziroma obdarite tudi sami sebe, so različni »čokoladni oreščki« znamke La Chocolate. Hrustljava osnova iz lešnikov, mandljev itd. je prelita z nežno čokolado, vse skupaj pa je pakirano v elegantno embalažo v obliki tulca. Takšen posladek ni le izjemno okusen, ampak lahko predstavlja tudi zelo zdrav prigrizek, kar velja tudi za njihovo ponudbo (suhega) sadja, oblitega s čokolado. Tovrstna darila so zelo primerna tudi za poslovne partnerje – tako bo vaše nadaljnje sodelovanje zagotovo še slajše …

Zabavna darila – od čokoladnih mobitelov do čokoladnih tipkovnic

Posebej domiselna, predvsem pa zabavna je linija čokoladnih izdelkov La Chocolate, ki so izdelani v obliki različnih predmetov. Prijatelja, ki je računalniški navdušenec, lahko tako presenetite s čokoladno tipkovnico ali računalniško miško, vsi glasbeniki pa bodo zagotovo veseli zgoščenke, narejene iz čokolade in pakirane v »realistično« embalažo. Za ljubitelje fotografije je tu čokoladni fotoaparat, ljubitelji živali pa se bodo razveselili čokoladne figurice v obliki svoje najljubše živali. Darilo, izbrano z mislijo na obdarovančeva zanimanja, bo v primerjavi z bolj generičnimi darili poudarilo bližino oziroma vez med vama, ki presega površno znanstvo. Takšno čokoladno darilo tako ni zgolj zabavna domislica, ampak je lahko tudi zelo intimno in kaže, da je bil v izbiro vložen čas in razmislek.

Privoščite si čokolado brez slabe vesti

Ste na dieti ali pa se morda iz zdravstvenih razlogov izogibate slaščicam? V tem primeru je dietna tablica La Chocolate kot nalašč za vas, saj ne vsebuje sladkorja, a je kljub temu izjemno okusen priboljšek. Posežete pa lahko tudi po eni od njihovih temnih čokolad z različnimi dodatki. Še posebej zanimiva je kombinacija vrhunske temne čokolade in ingverja, ki je znan po svojih številnih zdravilnih učinkih, od ugodnega vpliva na prebavo in preprečevanja prehladov pa vse do zniževanja krvnega tlaka in ravni holesterola v krvi ter spodbujanja prekrvavitve. Tisti, ki imate težave z nespečnostjo, pa si lahko pred spanjem privoščite tablico temne čokolade znamke La Chocolate z dodatkom sivke, ki velja za eno najučinkovitejših naravnih pomirjeval, zato je priporočljiva tudi za vse, ki vas muči nemir oziroma tesnoba. Premišljeno izbrana čokolada tako ni več prepovedana pregreha, ampak lahko pripomore k boljšemu počutju in zdravju, zato si jo lahko končno privoščite brez občutka krivde.

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno