Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Je Valentinovo praznik zaljubljencev?

...ali je to praznik potrošnikov? Mi pravimo, da malo obojega. Valentinovo je sicer praznik zaljubljencev, a mi ga vzamemo kot dan, ko vsem svojim bližnjim izkažemo pozornost in hvaležnost, da so. In, kako to naredimo najlažje?
Ja, z dobrim kosom torte, kako pa? ☺️ Ali pa s sladico v kozarcu. Mogoče navdušimo z vedno pogosteje pripravljeno čokoladno sladico - soufflejem. Zato ti dajemo možnost, da narediš enako tudi ti. Spletno košarico posladkaj s svojimi najljubšimi BAM izdelki, vpiši še kodo VALENTINOVO, mi pa odstranimo strošek tvojega naročila. ♥️

A, saj veš: 'vsega luštnega je enkrat konec', zato koda velja le za prvih 50 nakupov. 

Ujemi brezplačno poštnino

Sladilo brez kalorij?

BAM naravno namizno sladilo brez kalorij je mešanica naravnih sladil, eritritola in steviol glikozidov. Eritritol je naravno sladilo, ki ga najdemo v različnih vrstah sadja kot so hruške, grozdje, melone in lubenice. Steviol glikozidi pa so trpeni, pridobljeni iz najokusnejših delov listov rastilne Stevia.

Skupaj tako ustvarjata BAM zdravo naravno sladilo brez kalorij, ki običajno sladkor nadomesti tako po videzu kot po uporabi. Uporabite ga lahko za sladkanje toplih ali hladnih napitkov, odlično pa se znajde tudi pri kuhanju marmelad, sokov, prav tako pa lahko z njim nadomestite beli sladkor pri pripravi sladic.

Naravno sladilo 50% CENEJE
Moja čokolada
Moja čokolada
Moja čokolada
Moja čokolada
Moja čokolada
Moja čokolada

Odkrijte naše izdelke

Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Novice
Recepti